Regio Zwolle Congres

Ieder jaar organiseert Stichting Metropoolregio Zwolle het Regio Zwolle Congres en presenteert zij daar de Regio Zwolle Monitor. Om ondernemers wakker te schudden, bij te praten en verder te helpen in een snel veranderende omgeving. Tijdens het Congres wordt bovendien de Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle bekend gemaakt.

Ga naar de website van het Regio Zwolle Congres >

Congres

Het thema van het congres is dit jaar ‘Verbinding door de generaties heen’. Tijdens het congres op 10 december wordt ingegaan op dit thema, hoe dat in zijn werk gaat en proberen we de aanwezigen in de zaal te inspireren en te laten ontdekken hoe zij in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Kick-off

Tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst licht het bestuur van de Stichting Metropool Regio Zwolle het thema van het Regio Zwolle Congres nader toe en presenteert zij het jaarthema en het programma van het congres. Dat gebeurt altijd in samenwerking met een gastgemeente: dit jaar de gemeente Elburg.

Impressie 2019

Bekijk hier de foto- en videoreportage van het Regio Zwolle Congres in 2019. Foto’s: Theo Smits.
Bekijk hier de foto’s >

Work Maritime, Think Urk

Tijdens de kick-off bijeenkomst van 2019 presenteerde de Gemeente Urk zich als de Regionale Maritieme Hotspot. Cluster Urk Maritime geeft hieraan internationale allure, met de slogan Work Maritime, Think Urk. Er was tijdens de bijeenkomst bijzondere aandacht voor innovatie, samenwerking en ondernemerschap. Waar liggen kansen voor de Regio Zwolle en specifiek de gemeente Urk? Hoe draagt dit bij aan versterking van de economie? Het motto van het Regio Zwolle Congres 2019 sloot hier goed op aan: ‘Blijf in business’.